Wat zijn micro ring extensions en waar moet je op letten?

Micro-ring extensions, ook wel bekend als micro-loop extensions, zijn een populaire en semi permanente manier om het haar te verlengen en volume toe te voegen. Bij het kopen van micro ring extensions is het belangrijk om te weten wat het precies inhoudt en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste haarextensies.

Inbrengen van de extensions

Microring extensions worden bevestigd met kleine metalen ringetjes die aan de uiteinden van het haar worden geplaatst. Het natuurlijke haar wordt door de ring getrokken en vervolgens vastgezet met een tang. Dit maakt het een relatief snelle en eenvoudige methode om het haar te verlengen.

Goede kwaliteit

Bij het kopen van micro-ring extensions zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor extensions van goede kwaliteit. Kies voor Remy-haar, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en natuurlijke uitstraling. Remy-haar is haar waarbij de haarschubben in dezelfde richting liggen, waardoor het haar er natuurlijk uitziet en gemakkelijk te stylen is.

Juiste kleur en textuur

Ten tweede is het belangrijk om de juiste kleur en textuur te kiezen. Zorg ervoor dat de kleur van de extensions overeenkomt met de kleur van je natuurlijke haar, zodat het er natuurlijk uitziet. De textuur van de extensions moet ook overeenkomen met de textuur van je natuurlijke haar, zodat het niet opvalt dat je extensions draagt.

Lengte van de extensions

Het is daarnaast belangrijk om de juiste lengte te kiezen. Kies voor extensions die ongeveer dezelfde lengte hebben als je natuurlijke haar of iets langer zijn. Te lange extensions kunnen er onnatuurlijk uitzien en kunnen ook moeilijker te onderhouden zijn.

Hoeveelheid

Bij het kopen van micro-ring extensions is het ook belangrijk om te overwegen hoeveel je nodig hebt. Dit hangt af van de gewenste dikte en lengte van het haar. Overleg met een professional om te bepalen hoeveel extensions je nodig hebt voor het gewenste resultaat.

Semi-permanent

Het is ook belangrijk om te weten dat micro-ring extensions semi-permanent zijn en dat ze regelmatig moeten worden onderhouden. Het is belangrijk om de extensions om de zes tot acht weken te laten bijwerken om ervoor te zorgen dat ze er goed blijven uitzien en om te voorkomen dat het natuurlijke haar beschadigd raakt.