Wisselen van pand: wat doe ik met de inboedel?

Ga je binnenkort met jouw bedrijf verhuizen? Daar komt een hoop bij kijken, waaronder wat te doen met bestaande inboedel die je niet meeneemt naar het volgende pand. We geven je een paar handige tips hoe jij dit probleem tackelt! 

Laat het ophalen

Een hele handige manier om de oude inboedel van je bedrijf kwijt te raken, is door een boedelruiming. Dit houdt in: het bedrijf laten leeghalen door Woningontruimingen Amsterdam; deze experts zorgen voor een goede en snelle afvoer van oude meubels en besparen jou een hoop tijd. Niet alleen kunnen ze oude spullen afvoeren, maar ze kunnen ook de meubels die je wel mee wilt nemen veilig vervoeren naar het nieuwe pand. Twee vliegen in één klap – dat is pas handig!

Veilen en verkopen

Als je met het bedrijf gaat verhuizen, kun je oude inboedel veilen en verkopen. Zo kun je meubels die je niet meer wilt laten veilen door het bedrijf dat ze op komt halen; op die manier krijgt de oude inboedel een tweede leven, zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Wil je graag wat verdienen aan je oude meubilair en computers? Dan kun je er als bedrijf ook voor kiezen om het te verkopen. Je kunt ze aan je medewerkers te koop bieden, maar je kunt ze ook verkopen aan zaken die meubels en computers opknappen. Op die manier zorg je voor een duurzame doorstroom van inboedel en dat is wel zo fijn voor mens en milieu.

Nieuw kantoor inrichten

Wanneer je jouw oude kantoormeubels kwijt bent, kun je weer nieuwe kopen. Op die manier investeer je dankzij jouw verhuis weer in vernieuwing en verduurzaming; zo kun je moderne bureaus aanschaffen die elektrisch verstelbaar zijn en op die manier je medewerkers een ergonomische werkplek bieden. Ook heb je de kans om oude computers te vervangen of over te stappen op laptops en tablets; zo brengt een nieuw pand veel mogelijkheden met zich mee om het een ander te vernieuwen en verbeteren.